Corporate Team Building – Nytt Buzzord?

Teambuilding har blitt et buzzord i bedriftverdenens kretser de siste årene. Mange bedriftsarrangører og planleggere av teambuilding kaster begrepet 'teambuilding' rundt som en del av deres markedsføringsprat - men begivenhetene deres lever ikke alltid opp til teambuilding-løftet. For at et arrangement faktisk skal transformere og sementere nye måter å samarbeide på, må det tilby mer enn bare « eppeservice» i form av ord fra noen google søk og en gruppetur for å fiske på fluefiske.
Vellykkede teambuilding-arrangementer har en rekke elementer til felles:


1. Muligheten til å se hva som blokkerer for vellykket kommunikasjon og teamarbeid


2. Sjansen til å se medarbeidere i ukjente roller og situasjoner


3. Nødvendigheten av og utvikling mot å samarbeide mot et felles mål


4. Støtten som trengs for å skape produktive nye måter å samarbeide og bygge teamet videre på


Gode teambuildere tar disse kjipe og tørre konseptene og gjør dem til en morsom og nyttig læringsopplevelse. De sanne geniene i teambuilding verdenen kan skape fantastiske og transformerende arrangementer som vil ryste organisasjonen din og vekke inspirasjon som du aldri visste eksisterte i ditt firma. Erfarne planleggere av teambuilding-arrangementer vet hvordan de kan bringe dine kolleger og ansatte sammen på nye måter som fremhever styrkene du vet de har, og viser dem hvordan du bruker disse styrkene til å bygge et solid service- eller produksjonsteam som rett og slett ikke kan slås.


TeamBuild, et britisk selskap som spesialiserer seg på å bygge teams, workshops og gruppeevents. De forklarer at teambuilding-utfordringer kan være gunstige for å fremheve hvordan arbeidshindringer overvinnes ved å samarbeide. De tilbyr ved siden av sin vanlige praksis også turer i norsk natur, der en er nødt til å samarbeide mot felles mål.


Andre selskaper planlegger 'Servicedager' som kan omfatte å bygge en lekeplass for veldedighet eller gjøre noe for en lokal veldedighet. Uansett er dagens verdi i innholdet som tas med hjem på slutten - at et team kan overvinne hva som helst ved å bli kjent og samarbeide - som et team med unike medlemmer.

Hvor nyttig var denne posten?

Gi den så mange stjerner den fortjener

Gjennomsnittlig rating 5 / 5. Antall stemmer 9

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...