VI BYGGER SOLIDE TEAM

VI løser den komplekse oppgaven å bygge teams med en "team livs syklus" tilnærming. We tilbyr rådgivning, veiledning og støtte i alle aspektene rundt det å bygge og vedlikeholde et solid team.

Hyggelig at du surfer rundt for å se om metodene våre kan være nyttige for å bygge teamet ditt til funksjonen du trenger. For å introdusere tjenestene våre kort, gjør vi noe så komplekst som å bygge team, enklere. Og vårt hovedfokus er å veilede beslutningstakere til å bygge og vedlikeholde gode team som utfører formålet teamet har til fulle.
 
Å få folk til å tilpasse en felles visjon og samarbeide, kommunisere og koordinere sammen mot den retningen kan være vanskelig på punkter. Spesielt hvis inn- og ut.puter teamet lager må samarbeide med andre team eller klienter. 
 
Det er rett og slett for mange teorier til å forstå rundt dette. Og når du ansetter noen er det enten noen som fokuserer på den morsomme delen av å bygge et team. Spiller "tillitsspill" og prøver å bygge relasjoner. Eller analysene som samler inn og produserer data for å ta datadrevne beslutninger som få forstår. Det ender opp med å ikke bli brukt eller løser mye problemer i de fleste tilfeller.
 
Så hvordan gjør vi denne byggingen av vellykkede team enklere. Vi har identifisert et lett forståelig veikart for å bygge et team. Og du står fritt til å lese og ta med deg veiledningen vår om hvordan du bruker dette veikartet. Så ved å ha alle på samme side i prosessen med å bygge et team, er det lettere å jobbe sammen om det og kommunisere rundt det.
 
Vi tilbyr en rekke tjenester knyttet til dette veikartet for hvordan man bygger et team. Hvor det er mulig å få tjenester knyttet til hele eller deler av veikartet og livssyklusen til et team.

Hvem er dette for?

Tjenestene våre er bygget for beslutningstakere. Vi tilbyr rådgivning, veiledning og kurs tilknyttet våre tjenester.
- Styre medlemer og styre som helhet
- Organisasjonens ledere
- Team ledere

Vår tilnærming til å bygge suksessfulle teams

Vi bygger teams med utgangspunkt i et teams "livssyklus"
Vi bistår med å definere teambehov når det gjelder prosjektgjennomføringer. Hva trengs av ferdigheter og kompetanse, hva slags mennesker og hva vil de gjøre. Hvordan vil de fungere?
Vi bistår med a sette sammen et team. Hva som trenge i teamet. 
Kartlegge målsettinger i teamet
Vi bistår med å definere en visjon og implementere strategier for å samkjøre teamet mot denne felles visjonen.
Sette forventninger og prosesser i teamet.
Vi bistår med å definere forventinger og skape prosesser i teamet. Prosesser om også samkjører teamet med organisasjonen eller klienter som en helhet.
Et team selv hvor gode de er, de kan ikke fungere alene som en maskin du har bygget. Du må ha en støttestruktur rundt teamet ditt. Vi bistår med denne strukturen, hvor vi hjelper til med å identifisere problemer innenfor teamfunksjonen. Hva skal måles og analyseres. Metoder og teknikker for å fikse en rekke problemer.

Avslutting av teamet

Som noe annet har et team en livssyklus. Det bygges og noen ganger må ting omorganiseres, der hele team og deres prosesser rives opp med roten, og det er ikke nok å endre/forbedre prosesser å forbedre eller innovere arbeidsmåter eller implementere ny teknologi eller systemer. Kanskje funksjonene lagene utfører ikke lenger er nødvendig. Det er mange grunner til at et teams funksjon avslutter livssyklusen. Vi bistår med total omorganisering og definerer nye team og deres funksjoner, og bygger dem opp til å fungere i organisasjonen.
  • Omorganisering / Re- organisering 
  • Karriere veiledning

Trenger du hjelp til å bygge teamet ditt?

Vi kan bistå deg å bygge teamet ditt. Se gjerne videoen på toppen av siden, eller les guiden vår ved å navigere deg ved bruke av lenkene i de ulike seksjonene. Kontakt oss gjerne og book en samtale!

FINN OSS (Trykk på kart)

Kontakt oss

icon

Teambuild

Rådhusgaten 1, Tønsberg, Norway

Follow us

nb_NONorsk bokmål