10 Måter Du Kommuniserer Holdninger

Målet med vellykket markedsføring er å skape langvarige relasjoner med potensielle kunder ved å markedsføre virksomheten din med lidenskap. Når du ikke er spent på hva du gjør, vil ingen andre være det heller. Vår lidenskap for det vi driver med i virksomheten kommuniseres gjennom vår holdning. Våre holdninger skinner gjennom på en rekke måter. Hvordan kan du skape en holdning som baner vei for suksess for deg og din virksomhet?


1. Du er det du snakker om.  Ordene vi bruker sier alt om hvem vi er og hva vi handler om. Våre talte ord er sannsynligvis en av de mest åpenbare måtene vi kommuniserer vår holdning til andre på. Tenk på hva du sier før du snakker. Vil det tjene til å bygge forbindelse, fellesskap eller forhold til andre? Hvis ikke, bør du vurdere å si noe annet eller til og med si ingenting. Det er mye visdom i ordene ... ”hvis du ikke har noe hyggelig å si, ikke si noe i det hele tatt.”


2.  Dress for successHvordan du kler deg og fargene du har på deg, kommuniserer mye om hvem du er. Finn klær som fremhever de beste funksjonene dine. Forsikre deg om at klærne dine er tilpasset situasjonen, pene og rynkefrie. Hvis det er nødvendig, kan du få hjelp av en personlig shopper som kan hjelpe deg med å velge klær som er stilige og passer for bildet du ønsker å kommunisere. Tenk på hvordan forskjellige farger passer på deg og hvordan de får deg til å føle deg. Bruk klær som du liker, slik at du føler deg bra og mer kraftfull i møte med potensielle kunder. Mens "klær ikke skaper noen person", sier de absolutt noe om hva vi tenker om oss selv og hva vi ønsker å projisere. Et godt tips er å tilpasse klær også til målgruppen din. Du ønsker ikke stå i en dress når du har et opplegg for håndverkere. Selvom en ofte kan tro at en da får en viss posisjon, så kan det så være. Men realiteten er at det skaper en distanse. Du ønsker å havne i noen in- gruppe, så tilpass deg til å være mer som gruppen du jobber mot.


3. Vær punktlig.  "Punktlighet er sjelen til virksomheten." Å komme i tide til kundemøter, taleoppdrag, møter med leverandører eller noe annet du gjør i din virksomhet, viser at du respekterer andre. Respekt er grunnlaget for å skape gode langsiktige relasjoner med kundene dine. Å møte opp og i tide er en av de beste måtene å vise noen at du bryr deg om dem. Ved å holde dine forpliktelser overfor andre, erkjenner du dem og deres behov. Det å ta vare på kundene dine må være din prioritet siden det er gjennom forholdene du bygger virksomheten din. Ingen vet hvor mye du bryr deg før du viser dem ... ved å møte opp.


4. Svar på kommunikasjon flere ganger hver dag.  I dag er e-post, sosiale medier, meldinger etc. de mest brukte kommunikasjons metoden. Gjør det til et mål å svare innen åttende time. Hvis du ikke kan svare på i løpet av denne tidsrammen, må du i det minste sende tilbake et svar om at du har mottatt personens e-post og at du vil svare innen en bestemt dato og et tidspunkt. La aldri folk lure på om du har mottatt e-posten deres eller ikke. Hvis du ikke svarer raskt, blir du oppfattet som ikke å være på toppen av ting, at du ikke er detaljorientert eller, verre, at du ikke bryr deg om kundene dine. Ikke nøl når det gjelder kommunikasjon. Sett av et par ganger om dagen når du kun vil konsentrere deg om å lese og svare på kommunikasjon. Merk at dette ikke gjelder alle, du ønsker ikke å gjøre deg tilgjengelig for alle. Det vil spise opp tiden din.


5. Returner samtaler innen få timer.  Vi vet alle at tid er viktig å håndtere når det gjelder å drive forretninger. Forskjellen mellom å få en ny klient kan være avhengig av å returnere en telefonsamtale i tide. Du vet aldri når du kanskje savner en tidskritisk mulighet. En rask respons kommuniserer en holdning som du setter pris på å tjene andre og at du respekterer deres tid og frister. I dagens konkurransemiljø, hvis folk ikke får den umiddelbare oppmerksomheten de ønsker, er det lett for dem å oppsøke konkurrenten din. Unngå manglende muligheter for å utvide virksomheten din; planlegg to til tre ganger hver dag for å returnere samtaler.


6. Ta ansvar.   Vi kommuniserer holdningen vår gjennom det ansvaret vi tar på oss selv. Folk kan føle når vi tar fullt ansvar for våre handlinger og de resulterende resultatene. Vi kommuniserer en aura av styrke, tillit og lederskap, noe som gjør oss enda mer attraktive for de menneskene vi gjør forretninger med. Tenk på hvordan du kan ta steget opp og ta enda mer ansvar for virksomheten din og resultatene du oppnår.   

     
6. Ta ansvar. Vellykkede bedriftseiere er mennesker i aksjon. De venter ikke på at livet skal skje, de får livet til å skje. Å handle kommuniserer en holdning av spenning og prestasjoner, som andre synes er ekstremt attraktive. Handling forteller andre at du er en leder, at du beveger ting videre, at du kan få ting til å skje, og viktigst, at du er trygg på å gjøre det som må gjøres. Akkurat som folk ser på ting som beveger seg, ser de på folk som beveger seg. 


8. Kroppsspråk.  Sammen med ordene vi snakker, er kroppene våre sannsynligvis den neste mest åpenbare måten vi kommuniserer vår holdning til andre på. Det er som om vi går på reklametavler. Alt fra ansiktsbevegelser til måten du sitter på og plasserer armene og bena, kommuniserer volumet om hvem du er og din holdning til andre. Observer mennesker som viser positivt, åpent og imøtekommende kroppsspråk og prøver å etterligne dem. Les om kroppsspråk og lag en ny væremåte som representerer det du aller helst vil formidle.


9. Endre tankegangen din;  endre holdning. Vi vet alle at tanker påvirker hvordan vi har det. De påvirker også ordene vi snakker så vel som kroppsspråket vårt. Våre tanker blir filtrene vi oppfatter verden gjennom. Ved å endre tankene endrer vi automatisk holdningen vår. Vi har tankene våre overalt hvor vi går. Sørg for at du viser det beste selvet hele tiden.


10. Smil.  Et smil er det universelle tegnet på velkomst og vennskap. Ingenting varmer hjertet til en annen, smelter spenningen i en situasjon eller gir folk kjærlighet til oss, enn å levere et smil med oppriktighet. Øv på å smile til alle og alt. Innlemme det som en sunn vane. Ikke bare påvirker et smil andre, det påvirker automatisk hvordan du oppfatter alt rundt deg. Folk tiltrekkes av mennesker som får dem til å føle seg bra. Begynn å tiltrekke folk til deg og din virksomhet ved å ha på deg et smil.

Hvor nyttig var denne posten?

Gi den så mange stjerner den fortjener

Gjennomsnittlig rating 5 / 5. Antall stemmer 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...