LinkedIn Kurs

Dette heldags kurset på 8 timer vil lære deg det grunnleggende du trenger for å komme videre med å bruke LinkedIn som det kraftige salg og markedsførings verktøyet det er.

Hvem er dette for?

Dette kurset er for deg som ønsker å selge mer tjenester eller produkter gjennom LinkedIn. Dersom du ønsker å lære grunnleggende metoder å bygge videre på, og en pekepinn i riktig retning.

Kurset er for de som allerede har en profil og tilstedeværelse på LinkedIn, men som står fast og trenger profesjonell hjelp til hvordan å ta i bruk plattformen som et verktøy for å nå flere kunder,

Hvordan fungerer dette?

Booke linkedin kurs på få minutter

Book kurs

Du kan enkelt booke kurset, og legge det til kalenderen din. Ved å trykke på booking knappen vil du raskt få opp et booking system med noen få linjer å fylle ut. Kurset er siktet inn til hovedsakelig bedrifter, kurset betales derfor med normal faktura per mail med 14 dagers betalingsfrist.

Gjennomføring

Kurset holdes i Tønsberg. Du kan finne kart under som du enkelt kan trykke på for å bli navigert til oss. Kurset vil ha enkel servering med kaffe og lett mat. Kurset følger en fast struktur og rekkefølge, med gode muligheter underveis til å spørre spørsmål relevant for egen situasjon.

Kurset kan også bestilles bedriftsinternt. Ta gjerne kontakt.

Kontakt
+47 98040095

Rådhusgaten 1, 3126 Tønsberg

- Trykk på kartet for å navigere -

nb_NONorsk bokmål