Konsulent- Endringsledelse

De fleste initiativer til endring går ikke som planlagt. Endring er noe de fleste av oss opplever som vanskelig. For de som skal lede endring kan dette oppleves som en utfordring. Vi tilbyr en times konsultasjon for de som står fast i endrings prosessen.

Hvem er dette for?

Tjenesten inkluderer en konsultasjon med en av våre konsulenter med ekspertise på området. Tjenesten er for deg som er i eller har planer om å gjøre endringer i organisasjonen, et eller flere "team". Endring for de fleste inkluderer å ta i bruk ny teknologi, nye rutiner, nytt eierskap eller andre omstillinger som kan oppleves krevende for de ansatte.

Vår tilnæring til endring

Vi jobber etter enkelt forstålige metoder for endring

Gjør forankringen enkel

For at alle skal kunne være med på endringen, burde prosessen være så enkel som mulig å forstå. Det skal være enkelt å forstå og kunne ta eierskap til for alle parter i prosessen.

Eierskap til endringen

Et viktig element ved enring er å involvere alle. Alle er med på prosessen. Det å skape eierskap til de endringene som skjer kan kun skje gjennom kultur, og for å etablere en god kultur må en ha god kommunikasjon.

Hvordan gjør vi det?

Det er viktig å stille seg noen spørsmål både før og under endringsprosessen. Det hjelper også å skape klarhet for de involvert når du kommuniserer prosessen til dem.

Hvorfor?

Hvorfor er det behov for endringen i det hele tatt? Hvilke problem vil dette løse? Hva er truslene eller mulighetene siden det er behov for endring? En klarhet og god kommunikasjon på hvorfor det er behov for endringen er med på å eliminere usikkerhet og motstand.

Hva?

En klarhet rundt hva somer ønsket å oppnå, når endringen er fullfør er viktig. Ved å være klar og kommunisere rundt hva som skal endres så er det lettere å få med seg andre på prosessen, og det kan være med på å skape både tillit og selvtillit til at prosessen blir gjennomført og hvordan dette kommer til å bli. Eliminer usikkerhet!

Hvem?

En klarhet i hvem som er involvert i endringen er viktig. Hvem er omfattet av endringen? Hvem er nøkkelpersoner i endringen? Hvem vil stå imot endringen og hvorfor? Hvordan kan du hjelpe disse gjennom endringen. En stor barriere for endring er når en ikke har klar å involvere alle som er involvert i endringen.

Hvordan?

Det de fleste hopper rett til uten å ta med seg punktene over er hvordan endringen skal skje. Når de andre bitene er på plass, så kan en begynne å se på metoder, verktøy og strategi for endring. Det som er viktig å spørre seg da er: Hvordan utføre og kommunisere endringen?  Hvordan skal endringen ledes? Hvordan få endringen til å sitte, uten tilbakefall til gamle rutiner?

Spørsmål og Svar

Ofte stilte spørsmål tilknyttet tjenesten.

Ved å trykke på book time vil du komme til et av våre booking systemer. Der vil du bli navigert med enkle valg til å booke tjenesten du har behov for. Du vil få opp en kalender med flere alternativer til tid å booke, der du velger den som passer deg best. Når du har booked tid vil du få en e-mail der du enkelt kan legge avtalen du har gjort i kalenderen din.

De som booker tjenester gjennom våre booking tjenester kjenner ofte allerede til oss og bestiller tjenester etter behov. De fleste av de som booker har derfor allerede vært i kontakt med oss før. Det kan ofte være vanskelig å etablere tillit kun gjennom online tilstedeværelse for den type tjenester Teambuild tilbyr. Det er fult mulig å ta kontakt med oss på tradisjonell måte gjennom telefon, e-mail eller melding på sosiale medier.

Vi tar betalt for tjenester gjennom ordinær faktura. Er du eksisterende kunde hos oss har vi detaljene for betaling og sender ordinær faktura på tjenester. Er du ny kunde vil det være et felt i bookingen som spør etter faktura e- post.

Timebookinger Konsulentjenester:

Utføres hovedsakelig gjennom video intervju. Der du vil få en lenke du kan trykke på for å starte video med konsulenten du har booket. Konsultasjonen kan gjøres på både telefon og datamaskin. Du kan selvfølgelig også ta konsultasjonen over telefonsamtale uten video.

 

Workshops og prosesser:

Våre workshops og prosesser er bedriftsinternt og vil som oftest kreve fysisk tilstedeværelse av konsulenten vår. Vi har mulighet til å komme til din lokasjon over hele landet. Dersom du ikke har lokaler tilgjengelig har vi lokaler til rådighet. Lokalene ligger sentralt i Tønsberg, og det er muligheter for overnatting på hotel og konferansesenter i umiddelbar nærhet.

Det dreier seg fortsatt om mennesker

Vi er omgitt av nye løsninger, innovasjon og teknologi. Vi i teamBuild kjenner godt til koblingene og kompetansen som ligger mellom å ta i bruk nye løsninger. Vi i TeamBuild har fokus på at det dreier seg fortsatt om mennesker. Samhandlingen mellom teknologi og mennesker, der kompetanse og læring er koblingene.

nb_NONorsk bokmål